Світовий банк дасть гроші на ремонт волинської амбулаторії

0
4
Світовий банк дасть гроші на ремонт волинської амбулаторії
У Піщанській амбулаторії загальної практики сімейної медицини планується робити ремонт за кошти Світового банку із співфінансуванням з району.

Про це говорили на сесії Шацької районної ради, - пише "Район. Шацьк".

Звітуючи про використання міжбюджетного трансферту, Тетяна Савівна зазначила, що сума медичної субвенції становила 3 249 000 гривень, з них 294 000 гривень використано на утримання адміністративного підрозділу, 2 954 000 гривень – на утримання амбулаторій та ФАПів Шацького району.

На заробітну плату використано 1 547 591 гривень, на предмети, матеріали та обладнання – 69 000 гривень, на медикаменти і перев’язувальні матеріали – 60 000 гривень.

Також 40 000 гривень виділила Шацька селищна рада на ремонт ФАПу в селі Мельники. 50 579 гривень – допомога від благодійного фонду «Патріоти Волині», 15 000 гривень – кошти з району на завершення ремонту ФАПу в селі Вільшанка, 12 500 гривень – на завершення робіт з утеплення фасаду ФАПу в селі Пулемець.

Із залишків медичної субвенції з 2015 року проплачено 50 000 гривень на виготовлення проектно-кошторисної документації з реконструкції Піщанської амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

До речі, в цьому лікувальному закладі планується робити ремонт за кошти Світового банку із співфінансуванням з району. Цим же проектом передбачено придбання для амбулаторії автомобіля швидкої допомоги за кошти з районного бюджету.
Теги: гроші, шацьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні