--> Лучани вимагають заборонити будівництво в центральному парку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучани вимагають заборонити будівництво в центральному парку

3
1
Лучани вимагають заборонити будівництво в центральному парку
Заборонити будівництво в межах Журавлиного болота (центральний парк ім. Лесі Українки).

Відповідне звернення з’явилося на сайті єдиної системи місцевих петицій.

"Наше місто завжди славилось чистотою та затишком. Але це було раніше. В теперішній час, з приходом сучасних чиновників місто Луцьк перетворилося в загальну будівельну площадку. Всім лучанам відоме місце Журавлиного болота, яке знаходиться біля центрального входу в парк імені Лесі Українки справа. Згідно Генерального плану м. Луцьк, прийнятого в 2015 році, на цьому місці розташовується зона зелених насаджень загального користування. Стало відомо, що цю ділянку збираються забудувати, завдяки певним махінаціям з боку чиновників Луцької міської ради, декількома багатоповерхівками, які знищать сучасний ансамбль архітектури і, можливо, центральний парк перестане існувати в тому форматі, в якому ми його бачимо сьогодні. І треба сказати, що центральний парк - це одне з небагатьох місць, де лучани можуть відпочити в зеленій зоні. Підтримайте цю петицію в знак протесту забудови зеленої зони м. Луцька в ділянці Журавлиного болота", - пише автор Геннадій Хомутінкін.

Зазначимо, що лише за неповних дві доби петиція набрала майже половину від необхідних голосів.

Підтримати звернення можна ще 13 днів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цкй проект показує рівень деградації Містобудівельної справи у місті. При тому, що священники, замість молитися, вирішують питання землі для "благодійників, пхаються в Парк продовжуючи захват земель пніби- культові споруди. Про "мікрорайон" біля фонтанів - взагалі слів нема- Генплан, норми по щільності забудови, транспортні питання, стоянки.... лінія забудови в 15 метрів від фонтану! Лави знесемо? Адже прибудинкову територію треба віддідити! Огорожею? Я не знаю що курить біідзілл"я, але як містобудівельник -(виявляється у минулому) - він не можн не розуміти що робить. Це провокація. Гроші перемогли здоровий глузд. Слідуюча серія- багатоповерхівки з ресторанами на центральній алеї Парку і храмовий комплекс х "сонячними лавами " замість зоопарку. Заслужений автор геніальної реконструкції "Променя" , агент закарпаття у Луцьку Вам намалює. Юез сумніву і жалю.
Відповісти
Сумно від таких новин. Луцьк практично забудували. Умовно вільних майданчиків-обмаль - в. Паркова, від " "Тещиного язика" до філармонії- і все- (якщо про мікрорайони). Тому "вибіркове будівництво" рулить. Знайти незабудовану латкуі "втулити" туди висотку- новий чиновницько- депутатський бізнес. Є "інвестори". Правда ні школи, ні садочки, ні , що важливо,- мережі- каналізація, дощова каналізація, водогони... під це не будуються. Все врізається у існуючі старезні труби мінімального діаметру. 50 літньої давності. При цьому потужність очисних споруд міста - на рівні 1998року. Транспортом , насправді, ніхто на перспективу не займається. тому корки, тягнучки, відсутність стоянок. А далі буде лише гірше Але не про це- про містобудування- Богом і Долею Луцьк має Парк. Лісопарк. Величезний. Недодоглянутий-але зелений. Легені міста. І ось і до нього загребущі раченята "псевдозодчих" тягнуться. Хто тперший залізе туди? З якою спорудою? Який мерзотник- псевдо "митець" посміє намалювати таку пропозицію?- І ось Є!!!!! Купальня!!!! Імені михаїла! Не зрозуміло що, та місце застовбили! Афффторхто? Заслужений ... Далі ще крутіше! В наглу попи розпоряжаються землею на схилак КЛАДОВИЩЩА, пропонуючи " благодійникам" місця "на кістках". А ВОНО МАЛЮЄ!!!! Про будівництво біля входу у парк нема чого додати до 123- Нефаховість, некомпетентність, байдужість до жителів міста. Насправді у нас крадуть відпочинкову зону. Бідзіля - після 70 років втратив совість і "малює" казна що, купюри, напевне. Дивно і прикро. Гидко. З цим і увійде в Історію Луцька -як руйнівник міста. А інвестори - депутати, чиновники від архітектури його іменем прикрилися. Дорого коштує це? Дорожче совісті?
Відповісти
Нехай будують.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні