У Луцькради просять дати гроші на потреби шкіл та садочків

0
2
У Луцькради просять дати гроші на потреби шкіл та садочків
Лучани просять передбачити кошти у бюджеті міста на потреби шкіл та садочків.

Про це стало відомо під час пленарного засідання 14 сесії Луцької міської ради сьогодні, 26 жовтня, - повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини.

Так, депутат Борис Смаль у своєму запиті зауважив: багато років поспіль поточні потреби закладів освіти покриваються за батьківські кошти. За ці гроші купуються мийні засоби, канцтовари, обслуговується оргтехніка.

До депутатів вже звернулися представники від кількох батьківських колективів, які просять передбачити кошти на фінансування потреб освітніх закладів з міського бюджету. Також вже є петиція з аналогічними вимогами.

Тому депутат пропонує передбачити в проекті бюджету наступного року витрати на фінансування цих потреб навчальних закладів.

Депутати підтримали запит колеги.
Теги: школа, гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні