На Київщині волинянин потрапив у смертельну аварію

0
-2
На Київщині волинянин потрапив у смертельну аварію
Волинянин став учасником аварії на Київщині, у якій загинуло троє людей, ще двох осіб доправили до реанімації.

Дорожньо-транспортна пригода сталася у понеділок, 24-го жовтня, на автотрасі Київ-Ковель біля смт Ворзель, - повідомляє відділ комунікації поліції Київської області

Водій, керуючи автомобілем «ЗАЗ-ДЕО», виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з автівкою «Mercedes-316».

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що 42-річний мешканець смт Бородянка Київської області, керуючи автомобілем «ЗАЗ-ДЕО», не впорався з керуванням, порушив правила дорожнього руху і виїхав на зустрічну смугу. Вн зіткнувся з автівкою «Mercedes-316, під керуванням 34-річного жителя міста Ковель Волинської області.

У результаті аварії водій автомобіля «ЗАЗ-ДЕО» та його пасажири – двоє 20-річний дівчат від отриманих тілесних ушкоджень померли на місці аварії.

Ще двоє пасажирів легковика, молодих чоловіків 29-ти та 24-річного віку, каретою швидкої допомоги доправлено до реанімаційного відділення Ірпінської лікарні у тяжкому стані.

Наразі поліцейські встановлюють усі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні