У Луцьку відкрили нову грузинську пекарню

4
14
У Луцьку відкрили нову грузинську пекарню
Грузинську випічку почали продавати на 33-му мікрорайоні Луцька.

Грузинська пекарня «Кетілі пурі» відкрилася 14 жовтня. Вона знаходиться поблизу міського РАЦСу у Торговому центрі «Троянда».

На скляному фасаді будівлі – «меню» закладу: хліб, шашлик і хінкалі.

У пекарні можна взяти наїдки з собою, або перекусити на місці. В залі розміщені 6 столиків, розраховані на 22 персони. Помити руки можна в умивальнику в куточку зали.

Вбиральні в закладі немає.

На кухні працює четверо кухарів. За їх роботою можна спостерігати прямо із залу. Або з вулиці – скляні стіни дозволяють бачити все, що відбувається на кухні.

Ціни в закладі коливаються від 12 до 35 гривень. Традиційні грузинські хачапурі, самса і піде коштують 25 гривень. Американо вартує 10 гривень, чай – 8.

Грузинська пекарня «Кетілі пурі» - мережа закладів по всій Україні, але в Луцьку такий заклад один. Цікаво, що раніше назву «Кетілі пурі» носила грузинська пекарня на вулиці Набережній, 1. Утім зараз цей заклад називається «Сулі гулі».

Іванна САЦИК
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
14

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Учора мама побувала у даному закладі, вийшла так нічого не купивши. Адже персонал працює повільно, другий продавець на покупця не реагувала, а після того почала обслуговувати іншу жінку, яка мама б обслуговуватися за мамою. Сказала більше до вас ні ногою! Робіть висновки шановні, якщо тим паче тільки відкрилися...
Відповісти
Була в двох закладах цієї "серії", асортимент закінчується надзвичайно швидко, коли не прийдеш, напівпорожні вітрини... а, так, відсутність вбиральні - це мабуть їхня фішка...
Відповісти
Катерина, нажаль умови приміщеннь були такі, що вбиральню було неможливо зробити технично. В першому випадку - це різний рівень підлоги в нашому приміщенні і в місці де є каналізаційний вихід. У другому приміщенні - надзвичайно мала квадратура.
Напівпорожні вітрини були напочатку, коли наплив людей був такий, що пекарня не справлялась. Зараз вже увійшли в ритм, так що зазвичай весь ассортимент на прилавку присутній.
Дякуємо за Ваш відгук. Сподіваємось, що пекарня, що відкриватиметься на Рованцях, зможе задовільнити клієнтів в повному обсязі, адже вбиральня там буде :)
Відповісти
Туалету немає це напевно щоб довго не засиджувались... В нас же "все для людей"...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні