На Волині зникла молода жінка

0
0
На Волині зникла молода жінка
11-го жовтня 2016-го року близько 13:00 з селища Благодатне Наталія Ігорівна Попова 1989 року народження поїхала в Нововолинськ і досі не повернулась.

Жінка високого зросту, середньої статури, має світле волосся середньої довжини, ніс прямий, особливих прикмет не має. Була одягнена в бежеву балонову, середньої довжини куртку з поясом, чорні облягаючі штани з застібками у вигляді «блискавок» на стегнах, світло-коричневі чоботи, - повідомляє «БУГ».

Мала з собою жіночу сумку білого кольору з жовтуватими металевими шипами, паспорт, мобільний телефон марки «Нокіа» червоного кольору, перстні з жовтого металу (не золоті) з білим камінням на обох руках, сережки з жовтого металу (не золоті) з білим камінням.

Усіх, хто щось знає про місце перебування жінки, просять повідомити за телефонами: 0961540065, 0933198878.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні