--> Біля Луцька змагались школярі та студенти-туристи | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Біля Луцька змагались школярі та студенти-туристи

0
0
Біля Луцька змагались школярі та студенти-туристи
Понад 150 кращих спортсменів-туристів з різних навчальних закладів Волині взяли участь у Чемпіонаті області з туризму серед юніорів та студентів.

Змагання відбулись 11 - 13 жовтня на турбазі обласного Центру туризму, спорту та екскурсій «табір Сонячний» у селі Гаразджа, - повідомили у Центрі туризму.

Протягом трьох днів спортсмени змагались за першість у різних видах туризму - пішохідному, водному та велосипедному за окремою програмою серед школярів, учнів професійно-технічних навчальних закладів та студентів вищих навчальних закладів.

У водному туризмі, де спортсмени долали різні дистанції облаштовані на озері на катамарані, байдарці та човні, перемогу впевнено здобули представники Маневицького району: І і ІІ місця розділили вихованці Центру дитячо-юнацької творчості та ЗОШ І-ІІІ ст. села Троянівка, а ІІІ місце дісталось школярам Горохівського району.

Чемпіони з велосипедного туризму визначались за результатами трьох дистанцій – «Фігурне водіння велосипеду», «Велоралі» та «Велокрос».

Кращу майстерність у цьому виді продемонстрували школярі ЗОШ І-ІІІ ст. села Гірка полонка Луцького району, ІІ місце у команди Маневицького району і ІІІ місце посіли спортсмени Камінь-Каширського району.

Переможцями з пішохідного туризму стали вихованці Ківерцівської станції юних туристів, які на одне очко випередили юних туристів Луцького району і замкнули трійку лідерів спортсмени Камінь-Каширського району.

На відміну від юніорів, студенти змагались у комплексному заліку, який поєднував дистанції з пішохідного, водного та велосипедного туризму.

За результатами всіх видів переможцями серед вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації стали студенти Східноєвропейського національного університету, ІІ місце – у команди Луцького національного технічного університету і ІІІ місце посіли туристи Луцького інституту розвитку людини Університету «Україна».

В групі вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації та професійно-технічних навчальних закладів перемогу святкували учні Луцького педагогічного коледжу, які на шість балів випередили вихованців Коледжу технологій бізнесу і права Східноєвропейського національного університету.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні