На Волині лісівники передали консервацію військовому госпіталю

0
-2
На Волині лісівники передали консервацію військовому госпіталю
Волинські лісівники відвідали родини загиблих учасників АТО та передали допомогу військовому госпіталю.

Волинські лісівники передали набори консервованої продукції власного виробництва у Луцький гарнізонний військовий госпіталь та відвідали родини загиблих воїнів АТО у кожному районі, - повідомляє прес-служба волинських лісівників.

"Наші військові – це наша безпека та можливість працювати і таким чином розвивати країну. Незалежність для нас відстоюють звичайні хлопці. Замість того, щоб бути поруч зі своїми рідними, жити повноцінним життям, вони щодня перебувають під прицілом ворожої зброї. Напередодні свята просто хочеться вкотре засвідчити свою повагу, таким чином підтвердити, що ми цінуємо і пам’ятаємо кожного, – зазначив начальник Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Кватирко.

Варто зазначити, що з настанням холодного періоду також розпочалася робота із забезпечення родин військовослужбовців та соціально незахищених категорій населення дровами паливними.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні