У Луцьку вшанують пам'ять відомого волинянина Віктора Чебліна

2
4
У Луцьку вшанують пам'ять відомого волинянина Віктора Чебліна
В рамках проекту благодійного фонду "Рідна Волинь" «Честь маю» відбудеться вечір пам’яті видатного діяча культури та мистецтва Волині, заслуженого працівника культури України, директора Луцького культурно - освітнього училища Віктора Михайловича Чебліна.

Захід відбудеться 24 жовтня в обласному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка.

Режисер-постановник – заслужений діяч мистецтв України Віталій Іваницький.

Подія відбудеться за сприяння управління культури облдержадміністрації, волинського державного училища культури і мистецтв імені Ігоря Стравінського.

Потреба у проведенні таких заходів, на переконання організаторів, має важливе культурне значення для мистецького життя краю і збереження пам’яті про відомих земляків:

«Віктор Михайлович Чеблін – відома постать в історії Волинського краю, багатогранна особистість на теренах культури і мистецтва. Цей захід, в рамках програми «Честь маю», сприятиме пошануванню видатних волинян, які відіграли вагому роль в історії Волині і має на меті иховувати у людей почуття гордості за наших знаних земляків», - розповів голова благодійного фонду «Рідна Волинь» Дмитро Глазунов.

У програмі заходу:

14.00. «Віктор Чеблін в пам’яті людській». Урочисте відкриття меморіальної дошки на фасаді Волинського державного училища культури і мистецтва імені Ігоря Стравінського.

18.00. «Гордість Волині». Вечір пам’яті видатного діяча культури і мистецтва Волині, заслуженого працівника культури України, директора Луцького культурно-освітнього училища (1962- 1983 р.) Віктора Чебліна.

У вечорі пам’яті, присвяченому видатному волинянинові, візьмуть участь: учні, колеги, які разом працювали з Віктором Чебліним, викладачі та студенти волинського державного училища культури і мистецтв імені Ігоря Стравінського.

А ще волинський державний академічний український народний хор, естрадно-симфонічний оркестр Волинського музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка і ансамбль народного танцю «Радість», народні артисти України Василь Чепелюк, Зоя Комарук, Лариса Мікоян, Олександр Якимчук.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодці!!!!!!!
Відповісти
А чому не "Колос"
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні