--> У Луцьку зник студент, який просив свою дівчину допомогти | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку зник студент, який просив свою дівчину допомогти

2
12
У Луцьку зник студент, який просив свою дівчину допомогти
У Луцьку розшукують 18-ти річного студента Віктора Зінчука, який не повернувся додому у ніч на 11 жовтня.

Хлопець телефонував додому наступного дня після зникнення та просив про допомогу, - повідомляє Волинське агентство розслідувань.

Студент економічного факультету Східновропейського університету Віктор Зінчук 1998 року народження, зник уночі 11 жовтня.

Він повертався додому, та розпрощавшись із друзями на Київському майдані, так і не дійшов до будинку.

«Наступного дня був дзвінок до його дівчини, у якому просив про допомогу», – розповіла мама хлопця Людмила Зінчук.

Телефоном хлопець повідомив, що знаходиться у закритому приміщенні в абсолютній темряві. Хлопець сказав, що не пам’ятає, як туди потрапив, та попросив про допомогу.

Розповів, що зверху чути людські кроки та голоси, а телефон розряджається. Коли дівчина порадила шукати вихід, він сказав, що у кімнаті лише замкнені двері.

Відтоді телефон Віктора знаходиться поза зоною досяжності.

«Ми звернулися з заявою в поліцію. Годину назад нам відповіли, що поки не пройде три дні, нічого вони зробити не можуть, тому кажуть шукати самим», – додала жінка.

За словами матері, заяву у них прийняли, та попри дзвінок хлопця із проханнями допомоги, розшукувати його раніше ніж через 72 години, правоохоронці не беруться.

Учора вночі родина та друзі шукали хлопця у прилеглих районах, та результатів поки немає. Нічого не бачили й продавці у магазинах.

Друзі зниклого хлопця розповідають, що бачили поблизу невідомий червоний автомобіль.

За словами друзів, у хлопця не було серйозних конфліктів, тож вони уявлення не мають, чому хлопець зник.

Батьки звернулися за допомогу до активістів Цивільного корпусу «Азов. Волинь». Брат хлопця також збирає друзів, аби сьогодні знову розшукувати Віктора.

Рідні зниклого хлопця просять усіх, хто володіє інформацією про місцезнаходження або обставини зникнення Віктора Зінчука, повідомити її мамі хлопця Людмилі Зінчук. Контактний телефон – 097 092 152

Теги: розшук
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Може закрили в якому підвалі, зрозуміло,що за все негативне,що батьки знати не мають ,то і не будуть знати. просто так люди не зникають.
Відповісти
В оператора мобільного звязку можна відшукати район з якого дзвонив хлопець. Опитати людей про підозрілих, можливо хтось в курсі за червоний бус.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні