Депутати хочуть почути звіт про роботу тимчасової комісії Волиньради

0
1
Депутати хочуть почути звіт про роботу тимчасової комісії Волиньради
Лідер фракції "Самопоміч" у Волинській облраді Михайло Імберовський вважає, що депутати мають знати результати роботи тимчасової комісії облради.

Відповідний запит обранець озвучив під час сесії облради, у середу, 12 жовтня.

"Ще під час першої сесії обласної ради в грудні 2015 року було прийнято рішення про створення тимчасової контрольної комісії обласної ради з питань проведення перевірки діяльності підприємств, установ та організацій, які перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Волинської області. Всі ж знаємо: були проблемні питання щодо низки об'єктів комунальної власності ("Турія", "Волиньенергософт" та багато інших), по яких зараз ми вже приймаємо рішення.

Наприклад, обласна дитяча лікарня: попереднього директора зняли, нового - призначили... Комісія там працювала, а які результати? Ні депутати, ні журналісти, ні громадськість нічого про це не знають", - каже Михайло Імберовський.

Відповідно до Положення про тимчасову комісію, термін її дії – два місяці. Наразі ж вона працює уже більше року. За цей час жодного звіту волинські обранці не чули. Інформації про результати діяльності консультативного органу нема і на сайті облради.

Нагадаємо, очолює комісію депутат від УКРОПу В'ячеслав Рубльов.

Відтак Михайло Імберовський просив внести на розгляд наступного пленарного засідання сесії обласної ради питання про звіт тимчасової комісії. Запит підтримали у сесійній залі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні