У Луцьку для бійців АТО провели мистецьку терапію

1
-2
У Луцьку для бійців АТО провели мистецьку терапію
З концертною сольною програмою"Я люблю тебе" у рамках всеукраїнського туру в місті Луцьку виступив популярний співак, поет, композитор, народний артист України Олександр Пономарьов.

В рамках проекту «Мистецька терапія», що реалізовує благодійний фонд «Рідна Волинь», волинські бійці, які проходять реабілітацію після бойових дій на сході України в обласному госпіталі інвалідів,отримали змогу відвідати цей концерт. Допоміг у цьому також заслужений діяч мистецтв України Віталій Іваницький.

У шоу-програмі прозвучали ніжні та емоційні хіти про любов, відомі пісні у новій обробці.

Концерт, який тривав майже дві години, викликав шквал емоцій у глядачів. Олександр Пономарьов створив присутнім неповторний настрій. Бійці, які відвідали концерт, після завершення ділилися враженнями від пісенного дійства:

«З піснями Олександра Пономарьова пов’язано чимало спогадів, хіт «Варто чи ні» нагадує про перше у житті кохання, і хоч зараз є людина, яку я люблю, але є моменти, які ми з теплом згадуємо все життя. Дякую благодійному фонду «Рідна Волинь» за те, що такі заходи наповнюють нас такими хорошими емоціями», - розповідає учасник АТО Роман, який відвідав музичне шоу.

Глядачі бурхливими оплесками нагороджували артиста за виконання його популярних шлягерів і нових пісень.

Олександр Пономарьов подякував усім бійцям, які із захопленням співали з ним популярні пісні, за те, що вони справжні герої сучасної війни, за їхню мужність і відвагу і присвятив їм одну зі своїх патріотичних пісень.

А коли він щиро і задушевно заспівав пісню, присвячену усім матерям, - «Чорнобривці», солдати і багато глядачів не стримували своїх сліз.

Під час виконання пісні «Про Україну» усі воїни на знак поваги до артиста, не змовляючись, встали і щиро нагородили співака бурхливими оплесками.

За приємний мистецький дарунок у фіналі концерту волинські бійці Артур Булат і Василь Лучук вийшли на сцену і подарували Олександру Пономарьову картину із зображенням міста Луцька. Вони висловили вдячність співаку і організаторам цього концерту – зустрічі за справжню мистецьку терапію, яка вселяє віру у покращення їхнього здоров’я та дієво і позитивно допомагає їм відновлювати душевну рівновагу.

Голова благодійного фонду «Рідна Волинь» Дмитро Глазунов запевнив, що благодійна програма «Мистецька терапія» в обласному госпіталі інвалідів і далі буде продовжуватися, бо така арт-терапія, за посередництвом музики і пісні, дійсно сприяє покращенню психологічного стану поранених воїнів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодці фонд "Рідна Волинь" вже 2 роки займаєтесь мистецькою реабілітацією наших атовців.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні