«Волиньторф» свідомо доводять до банкрутства», - Людмила Кирда

0
3
«Волиньторф» свідомо доводять до банкрутства», - Людмила Кирда
Депутат облради звинуватила директора ДП «Волиньторф» в махінаціях.

Про це Людмила Кирда заявила у середу, 12-го жовтня, під час сесії Волинської обласної ради.

Депутат від «Батьківщини» звернулась до обласного прокурора, начальника управління поліції, голів ОДА та обласної ради з вимогою перевірити діяльність державного підприємства «Волиньторф», зокрема факти завищення цін на продукцію, а також можливе зберігання торфобрикетів на складах інших підприємств.

«Продукція ДП «Волиньторф» користується попитом, є стабільний збут. До того ж це стратегічне для області підприємство, адже завдяки йому недорогим паливом обігріваються заклади освіти та медицини. Втім, за результатами першого півріччя 2016 року підприємство, яке завжди було прибутковим, має збитки більше 2 мільйонів гривень», - наголосила Людмила Кирда.

З її слів, державне підприємство має два заводи – Маневицький торфобрикетний і завод «Сойне». При цьому лише останній є збитковим, натомість маневицький спрацював з прибутком.

Відтак, депутат підозрює, що причиною цьому може бути «свідоме доведення підприємства до банкрутства». Вона попросила втрутитись у ситуацію правоохоронців та керівників області.

Зауважимо, раніше Людмила Кирда, будучи головою Маневицької РДА, підтримувала керівника «Волиньторфу» Івана Киричика.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні