Щебінь, сіль, пісок: як луцькі комунальники готуються до зими

0
0
Щебінь, сіль, пісок: як луцькі комунальники готуються до зими
Для посипання луцьких доріг узимку вже заготовили 30 тонн чистої солі.

Про це стало відомо сьогодні під час Дня депутата, що відбувся на території СКАП «Луцькспецкомунтранс», - повідомляє ВолиньPost.

Також на складі комунального підприємства є 30 тонн чистої солі. І ще заплачено за два вагони солі, які невдовзі приїдуть до Луцька.

Загалом боротьба зі снігом та ожеледицею обійдеться бюджету обласного центру в мільйон 400 тисяч гривень.

«Раніше ми купували сіль лише для того, щоб відразу робити суміші. Торік ми купили спеціальне обладнання, що дозволяє дозувати сіль в залежності від кількості снігу. Увесь процес - комп’ютеризований. Також в цьому обладнанні є ємності для реагенту, яким будуть поливати дороги. На цьому обладнанні ми ще не працювали. Цієї зими будемо пробувати», - розповів директор «Луцькспецкомунтрансу» Валерій Кузьмич.

Окрім цієї техніки, цього року луцькі дороги посипатимуть шість автомобілів. Також у випадку сильних снігопадів комунальники залучатимуть додаткову техніку. У найбільш засніжені зими в обласному центрі працювало 36 автомобілів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні