У Луцьку поблизу візового центру ловили горе-паркувальників

0
-4
У Луцьку поблизу візового центру ловили горе-паркувальників
У Луцьку поблизу візового центру патрульні оштрафували водіїв, які перегороджували тротуари та заважали руху пішоходів.

У понеділок, 10-го жовтня, екіпаж полісменів працював на вулиці Кривий Вал, - повідомляє прес-служба патрульної поліції Луцька.

Упродовж години правоохоронці винесли більше 5 постанов за порушення правил зупинки та стоянки автомобілів, одну з яких – на водія транспортного засобу з іноземними номерами.

Ще один автомобіль, "Range-Rover", був припаркований на тротуарі, чим заважав проходу людей. Інспектори знайшли водія у візовому центрі та попросили його переїхати. Також на нього винесли постанову. Чоловік усунув це правопорушення та переїхав.

А годиною пізніше інший екіпаж виявив "Mitsubishi Pajero", який також перегородив тротуар на проспекті Чорновола. Патрульні викликали евакуатор, оскільки водія не було. Однак через кілька хвилин з дитячої поліклініки вийшла жінка, яка зателефонувала чоловікові, щоб він переїхав. Водій також усунув правопорушення, а на нього винесли постанову за порушення правил зупинки/стоянки.

Загалом, за день патрульні тричі викликали евакуатор, однак щоразу з’являлись водії і перепарковувались без порушень ПДР.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні