Забудовника луцької багатоповерхівки оштрафували на 65 тисяч

1
5
Забудовника луцької багатоповерхівки оштрафували на 65 тисяч
У Луцьку забудовника ЖК «Егоїст» ТЗОВ Ukrainian Development Industry, який зводить комплекс на проспекті Соборності 22б, оштрафували на 65 тисяч гривень за відхилення від початкового проекту.

Про це стало відомо 10 жовтня під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження, - повідомляє "Волинське Агентство Розслідувань".

Начальник відділу Державного архітектурного контролю Луцької міської ради Юрій Маслюк повідомив, що провели перевірку щодо законності будівництва та наявності відхилень від проекту. Акт перевірки встановив, що є відхилення від проектної документації, тож забудовника оштрафували на 65 тисяч та винесли припис про усунення порушень.

Проте штраф поки не сплатили. Голова ЖБК «Егоїст 2» Олесандр Ткачин розповів, що роботи із усунення порушень ще не завершені. Він додав, що у процесі робити помітили неточності у проекті, тож його відправили на доопрацювання. Після отримання кінцевого варіанту порушення усунуть у 4-денні терміни.
Теги: гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правильно, заплатив штраф і будуєш далі і не важливо, що мав би бути відступ від сусіднього будинку(Соборності 20) який і так руйнується "завдяки" забудові.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні