Лучанин судиться з міською радою

1
5
Лучанин судиться з міською радою
Лучанан судиться з мерією через те, що його кіоск демонтували незаконно.

Петро Костючик подав у суд на муніципальну поліцію та виконком міськради через незаконне, на його думку, демонтування кіоска на проспекті Молоді,8а, - повідомляє Волинське агентство розслідувань.

Розгляд справи розпочали у середу, 5 жовтня. Як ідеться у матеріалах позову, у 2001 році на цій ділянці Костючик із дружиною встановили вказаний кіоск для торгівлі на орендовані земельній ділянці. Строк дії договору оренди закінчився у 2011 році.

Після цього в міській раді відповідно до нових вимог законодавства вимагали від Костючика оформити паспорт прив’язки для кіоску, який так і не оформили.

20 січня 2016 року виконком Луцької міської ради прийняв рішення про демонтаж кіоску, про що 23 січня повідомили Костючика. А вже 3 березня о 5:00 без повідомлення про годину початку робіт власників кіоск демонтувала компанія підрядник разом із орендованим обладнанням та товаром на 35 тисяч гривень.

Наразі судовій спір триває навколо низки питань, зокрема щодо того, чи пов’язані питання дозволу використання землі із питаннями демонтажу кіоску, чи має право муніципальна поліція за допомогою підрядників демонтувати кіоски, чи були належним чином повідомлені його власники тощо.

Наступне засідання у справі відбудеться 6 жовтня.
Теги: суд
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Это правда,в городе специально не заключали временно договора с предпринимателями,чтобы потом спокойно снести.....ну и вот будем ждать что на их месте будет...а будкт точно....ждем...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні