--> У Луцькраді розроблять програму допомоги демобілізованим атошникам | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцькраді розроблять програму допомоги демобілізованим атошникам

0
2
У Луцькраді розроблять програму допомоги демобілізованим атошникам
Луцькрада підтримує програму реабілітації та оздоровлення демобілізованих бійців АТО.

Про це йшлося під час зустрічі заступника міського голови Сергія Григоренка з представниками громадських організацій, - йдеться на сайті Луцької міської ради.

Основоною темою обговорення були проблеми реабілітації та оздоровлення демобілізованих бійців, які повертаються на мирну землю і потребують адаптації у соціумі. Сергій Григоренко висловив принципову позицію міського голови Миколи Романюка у питанні підтримки даної програми.

Це планують зробити в рамках розширення існуючої програми Комплексної підтримки бійців АТО, приділивши окрему увагу проблемам демобілізованих. Програму планують розпочати з 1 січня 2017 року.

Тож сьогодні були погоджені основні напрямки цієї програми. Насамперед планують створити окремий підрозділ у департаменті соціальної політики, який займатиметься суто проблемами демобілізованих.

Їм надаватимуть юридичну допомогу, окремо вестимуть особові справи, консультуватимуть з усіх важливих питань.

На базі КЗ “Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги” планується створити окремий підрозділ, у якому працюватимуть сімейні лікарі та психологи, які надаватимуть допомогу демобілізованим військовослужбовцям.

Окрім цього, обговорили питання виділення коштів з міського бюджету на санаторно-курортне оздоровлення у санаторіях Волині сотні учасників бойових дій у 2017 році, а також можливість відшкодування витрат на медичні послуги.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні