Луцьк: на ізолятор для скажених тварин потрібно більше мільйона

2
-1
Луцьк: на ізолятор для скажених тварин потрібно більше мільйона
КП "Ласка", у зв'язку з перерозподілом коштів обласного бюджету у вересні, попросила депутатів Волинської обласної ради виділити 600 тисяч гривень для притулку для бездомних тварин.

Про це стало відомо у середу, 5-го жовтня, під час засідання постійної комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики, - повідомляє "Конкурент".

Як розповіла директор установи Богдана Новарчук, ці кошти підуть для термінового будівництва ізолятора, в якому будуть утримуватися відловлені тварини з підозрою на сказ. Вона зазначила, що "Ласка" вже отримала 500 тисяч гривень від Міністерства екології та природних ресурсів України на притулок, ще 200 тисяч додав бюджет Луцької міської ради.

Своє чергою, голова Волинської ОДА Володимир Гунчик сказав, що в казні немає цих коштів та зауважив, що не отримував звернень про подібні проблеми.

"Це суто ваша ініціатива. Потрібно говорити про створення обласної програми, тоді вас будуть фінансувати з усіх видів бюджетів, але й вам доведеться перед нами звітуватися. Сідайте та працюйте разом зі спеціалістами, і у вас ніякої проблеми не буде", – резюмував очільник області.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це не на ізолятор треба гроші, а Дані на відпочинок з турком
Відповісти
Це треба додуматися!!!
Оце аферисти ще ті класичні.
Хочу бути скаженним псом.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні