«Двох зайців»: на Волині впіймали підозрюваних у вбивстві і крадіжці

0
4
«Двох зайців»: на Волині впіймали підозрюваних у вбивстві і крадіжці
На кордоні в межах Волинської області затримали двох українців, яких підозрюють у вбивстві та крадіжці.

Так, у міжнародному пункті пропуску «Городище», що на українсько-білоруському кордоні, прикордонники виявили громадянина України, якого підозрюють у скоєнні злочинів, - повідомляє Держприкордонслужба.

З’ясування обставин його кримінального минулого відбулось під час прийому громадянина від білоруських колег.

Напередодні він самостійно підійшов до білоруського пункту пропуску та заявив, що хоче потрапити на територію України, але документи загубив під час повернення із Російської Федерації.

Прикордонники Білорусі встановленим порядком передали громадянина на Україну.

Виявилось, що 60-річний чоловік, розшукується декількома правоохоронними органами України по підозрам у скоєнні злочинів за незаконне виготовлення зброї та за вбивство.

Ще одного громадянина України, якого розшукує Національна поліція України та Інтерпол, прикордонники Луцького загону виявили вночі, 5 жовтня, під час перетину ним українсько-польського кордону в міжнародному пункті пропуску «Ягодин».

Для оформлення на в’їзд в Україну прибув рейсовий автобус сполученням «Варшава - Одеса». Під час паспортного контролю серед пасажирів виявили 22-річного мешканця міста Херсон, який підозрюється у скоєнні злочину за крадіжку автомобіля.

Наразі цих осіб передали співробітникам Національної поліції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні