На Волині підпільно робили порошок та миючі засоби

0
5
На Волині підпільно робили порошок та миючі засоби
На Волині правоохоронці викрили підпільний цех з виготовлення пральних і миючих засобів.

Зокрема їх виробляли з незаконним використанням товарних знаків відомих торгівельних марок, - повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

У понеділок, 3-го жовтня, правоохоронці провели чотири санкціоновані обшуки в житлових, складських приміщеннях волинян, а також обшук транспортного засобу.

Так, під час таких рейдів, виявили та вилучили понад 1 тисячу ємностей різноманітного об’єму з вмістом пральних та миючих засобів, близько 500 кг сипучої речовини, яку додають до пральних порошків, етикетки з написами торгових марок, порожню пластикову тару різної ємності, картонні упаковки для фасування контрафактної продукції.

Окрім цього, було вилучено кустарне обладнання, за допомогою якого проводилося розфасування та упакування продукції. Всього вилучили продукції та обладнання на суму 1 мільйон гривень.

Зловмисники розповсюджували товар на території України.

Поліцейські встановили, що до незаконної діяльності причетна група осіб – 31-річний мешканець обласного центру, 27-річний та 30-річна мешканці райцентра Ківерці. Встановлено, що волиняни організували підпільну діяльність з виготовлення та реалізації на території України пральних та миючих засобів, без відповідних на те дозвільних документів правовласників та займалися цим упродовж 2016 року.

Наразі вирішується питання про направлення вилученої продукції для проведення експертизи.

Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 229 (Незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару)КК України.

Правоохоронці проводять комплекс заходів, спрямованих на встановлення інших фактів і осіб, причетних до цієї злочинної діяльності.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні