До Луцька з концертом їде Pianoбой

0
8
До Луцька з концертом їде Pianoбой
У луцькому Палаці культури виступить Pianoбой.

Концерт відбудеться 19 жовтня, - повідомляють організатори.

Бурхливий та емоційний, безмежно талановитий та просто – улюблений музикант тисяч українців Дмитро Шуров разом із своєю добре злагодженою командою завершує всеукраїнський тур Take Off, в рамках якого всі хіти Піанобой почують наживо жителі й гості Луцька.

«Родимки», «Шампанські очі», «Родина», «Горя чуть слышно», «Кохання»… В кожного з нас – своя улюблена пісня (а то й декілька) у виконанні неповторних Pianoboy.

Проект Pianoбой сьогодні створює сучасну українську поп-музику світового рівня. Слухачам творчість Дмитра Шурова подобається своєю креативністю та європейським звучанням.

Цей музичний ерудит підкорює віртуозними фортепіанними шедеврами, поєднуючи в своїх концертах витончений драйв рок-н-ролу та атмосферу камерності.

За 7 років сольної кар’єри Дмитро Шуров створив багато відомих хітів, написав музику до вистави «Попелюшка», багатьох фільмів та серіалів, 3D-шоу «Вартові Мрій». У співавторстві з Андрієм Хливнюком та Джамалою Дмитро Шуров створив відому пісню «Злива». З цією композицією музикант отримав дві нагороди Yuna.

Дмитро пообіцяв, що будуть неочікувані сюрпризи.

«Я мрію, щоб Take Off відбувся у всіх великих містах моєї Батьківщини. Ми привеземо з собою всю свою музикальність і драйв і віддамо їх без залишку нашої piano-family, кращої публіці в світі», - каже соліст PIANOБОЙ.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні