--> Луцький замок хрестиком: волинські казначеї беруть участь в естафеті для вишивальників | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцький замок хрестиком: волинські казначеї беруть участь в естафеті для вишивальників

0
2
Луцький замок хрестиком: волинські казначеї беруть участь в естафеті для вишивальників
Працівники Держказначейства області «вишивали Волинь» на рукотворній карті України: естафету з орнаментами передали рівнянам.

Ще на День незалежності казначеї почали цікаву акцію: колектив кожної регіональної служби має оздобити характерним для свого краю орнаментом територію області.

Стартувала вишита карта з Луганщини. Свої візерунки вишили на харківщині, дніпропетровщині, Чернівеччині, Полтавщині.Волиняни прийняли естафету у львів’ян.

Упродовж двох днів волинянки вишивали свій візерунок, а 30 вересня урочисто передали карту колективу казначеїв Рівненщини.

Передавали полотно начальник головного управління Державної казначейської служби у Волинській області Михайло-Мирослав Леміщак, начальник управління Державно казначейської служби у Ківерцівському районі Микола Семенюк та його колеги. Прийняли карту начальник головного управління Державної казначейської служби у Рівненській області Микола Костюк та начальник управління Державної казначейської служби у Рівненському районі Сергій Трофимчук з колегами. Символічна зустріч відбулася на кордоні двох областей.

Що цікаво: карту всі вищивають однією голкою, яку мають потім прикріпити в куточку полотна – для нащадків.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні