Волинські вугільники шукатимуть «папіка»

0
-5
Волинські вугільники шукатимуть «папіка»
Розробили інвестиційний проект по нововолинській шахті №10, який передбачатиме не фінансування з держбюджету, а залучення інвестиційних коштів.

Щодо розвитку шахти, то планують розробку інвестиційного проекту та створення на її основі приватно-державного партнерства, - повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 3 жовтня.

Як повідомив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик, під час зустрічі з міністром енергетики узгодили план дій щодо виконувача обов’язків гендиректора ДП «Волиньвугілля».

Так, планують, що до 10-11 жовтня виконувач обов’язків керівника підприємства ознайомиться зі станом справ та підготує доповідну записку як передумову до плану дій – програми, яку розроблять протягом жовтня та узгодять у мерії Нововолинська та ОДА, і винесуть на розгляд колегії Міненергетики.

За погодженням з міністром ухвалили рішення про можливу реорганізацію структури і штатного розпису ДП «Волиньвугілля» в цілому.

Так, гендиректор може одночасно очолити шахту №10.

Зміни у штатному розписі підприємства полягатимуть в тому, що всі директори шахт будуть заступниками гендиректора. Таким чином, посади заступників гендиректора передбачатимуть тепер конкретні обов'язки з керування підрозділами (шахтами).

Стратегічним завданням на 2017 рік, зі слів посадовця, є інвестиційний проект по шахті №10, який передбачатиме не фінансування з держбюджету, а залучення інвестиційних коштів і створення приватно-державного партнерства.

Йдеться про створення теплоенергоцентралі на основі шахти, реалізацію та переробку вугілля на експорт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні