Злощасний стовп у центрі села: подробиці нічної трагедії у Жидичині

0
0
Злощасний стовп у центрі села: подробиці нічної трагедії у Жидичині
Двоє підлітків на мотоциклі розбилися об той самий стовп, у який у у квітні цього року врізався мотоцикліст.

Нагадаємо, трагедія сталося у центрі села Жидичин близько 21:00 у п’ятницю, 30 вересня. Двоє підлітків на мотоциклі, порушивши ПДР, невдало виконавши обгін маршрутки, врізались в бетонну опору телефонного стовпа.

Загинув 17-ти літній житель села Жидичин Вадим Кондратюк. Іншого постраждалого 18-ти літнього Олександра Марченка забрала швидка.

Як повідомляє депутат Жидичинської сільської ради Тарас Висоцький, станом на 13:00 суботи Олександр знаходився в реанімації з переломом тазових кісток, стан стабільний. Голова та хребет, на щастя, не зазнали серйозних ушкоджень.

Тарас Висоцький зазначає:

«Мені дуже прикро, бо я піднімав питання стосовно забезпечення безпеки дорожнього руху після подібної аварії в квітні цього року, коли мотоцикліст не справився з керуванням і врізався в цей же стовп».

«В депутатському зверненні від 17 травня 2016 р. я звертався до місцевої влади з вимогами негайно встановити необхідні дорожні знаки, нанести дорожню розмітку в центрі села, а також розглянути можливість встановлення «лежачих поліцейських» біля школи», з додає Тарас Висоцький.

Як повідомляє депутат, дорожні знаки встановили у вересні, а нанести розмітку та встановити «лежачі поліцейські» не встигли.

Мотоцикл, на якому розбилися хлопці. Фото Тараса Висоцького
Мотоцикл, на якому розбилися хлопці. Фото Тараса Висоцького
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні