--> На Рівненщині пропонують вигідно придбати комерційну нерухомість | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Рівненщині пропонують вигідно придбати комерційну нерухомість

0
-2
На Рівненщині пропонують вигідно придбати комерційну нерухомість
На Рівненщині можна вигідно придбати нерухомість.

Уздовж міжнародної траси Київ-Чоп нерухомість стала однією з найпривабливіших для інвесторів, - вважають агенти, які працюють на цьому ринку.

Нині її можна вигідно купити.

Зокрема, вдалим вибором буде придбання земельних ділянок для будівництва будівель та об’єктів автодорожнього сервісу. Наприклад, актуальною є пропозиція двох ділянок із таким цільовим призначенням на 432 кілометрів міжнародної траси поблизу райцентру Радивилів.

Вони розміщенні одна навпроти одної поряд із лісом. Мають окремі підїздні шляхи з автотраси. Знаходяться на півдорозі між Львовом і Рівним - 100 км. Площа ділянок: 2,4 га та 0,6 га.

І ще одна вигідна пропозиція на ринку нерухомості Рівненщини. В обласному центрі на вулиці Біла,16 продають виробниче приміщення загальною площею 117,8 кв.м. Це - окрема будівля.

Вона знаходиться на території підприємства ВАТ "Рівненський завод високовольтної апаратури". Виробниче приміщення обладнано автономним опаленням, водопостачанням і водовідведенням. Будівлю продають разом із землею - майже 0,06 га.

Консультації з приводу купівлі цих об’єктів нерухомості можна одержати за номером телефону: +38 098 6969 840.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні