Волиняни долучилися до суду Тимошенко проти уряду

0
-1
Волиняни долучилися до суду Тимошенко проти уряду
Волинські активісти підтримують судову тяганину Юлії Тимошенко проти уряду у «тарифній справі».

До позову Юлії Тимошенко проти уряду, в якому вона оскаржує постанову про встановлення єдиної ціни на газ, можуть долучитися громадяни, які вважають ціну на газ незаконною, із власними позовами. Суд виніс рішення об’єднати в одне провадження кілька позовних вимог, що стосуються скасування урядової постанови №315 від 27 квітня 2016 року.

«Ми хочемо реально зменшити тарифи, бо члени «Батьківщини» – такі ж самі громадяни, які теж сплачують непідйомну комуналку, як і всі українці. І після того, як заплатять за електрику, газ, тепло, у них не залишиться грошей на їжу та одяг, на навчання дітей, на медичне обслуговування. Це велика проблема для нашої країни. І її потрібно вирішувати не лише одними субсидіями, перекладаючи гроші з однієї кишені в іншу», – впевнений активіст «Батьківщини», екс-голова Волинської обласної ради Валентин Вітер.

Політик наголошує, що судовий позов Юлії Тимошенко проти уряду буде виграний, оскільки вимога скасувати постанову щодо збільшення вдвічі ціни на газ є законною.

«Питання тарифів стосується виживання більшості українців. Я теж думаю, як обігріти свій невеликий будинок і як той газ економити, щоб не замерзнути. Якби зменшили тарифи на електроенергію, всі перейшли б на неї, як в Європі. Але тоді хтось не зароблятиме шалені прибутки. У нас є атомні електростанції , а використовуємо незначний відсоток виробленої ними енергії, решта продається за кордон. Як і газ українського видобутку, який коштує в сім разів дешевше навіть з усіма прибутками й податками, і його достатньо, щоб забезпечити потреби населення», – наголошує на інших «тарифних» проблемах Валентин Вітер.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні