Луцька маршрутка №30 перестане їздити в Підгайці

3
-6
Луцька маршрутка №30 перестане їздити в Підгайці
Для того, щоб покращити перевезення лучан, зокрема жителів Дубнівського мікрорайону, з 1 грудня маршрутне таксі №30 буде обслуговувати лише мешканців міста.

Про це йшлося у середу, 28 вересня, під час сесії міськради, - повідомляє "Район. Луцьк".

Депутат Олександр Кравченко повідомив, що до нього звернулися мешканці Дубнівського мікрорайону з проханням вирішити питання транспортного сполучення.

За словами людей, у години пік маршрутка №1 за чотири зупинки набирає стільки пасажирів, що на кінцевій зупинці тролейбуса №5 навіть не зупиняється.

Натомість у переповнений салон маршрутного таксі №30 на цій зупинці може зайти ще одна-дві людини. У зв’язку з цим лучани простять пустити на маршрут ще кілька додаткових машин.

Втім, заступник міського голови Сергій Григоренко наголосив на тому, що під час засідання виконкому вирішили закільцювати маршрут і зробити автобус лише міським.

Якщо це не змінить ситуації, тоді, каже заступник, можна подумати і про збільшення кількості автобусів на маршруті.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шановні депутати міськради, а як діти, які навчаються в Луцьких школах добиратимуться в с Підгайці???
Відповісти
А працівники різних організацій...схоже, що причиною цього є рішення Підгайцівської сільської ради не об'єднуватися з містом, а депутатам міської ради земелька так солодко сниться...










Відповісти
ви нормальні як я буду їздити в школу найблищі роки що буде далі скажіть мені чим ви думаєте це просто бєспрідєл ви не маєте такого права і якщо ви нічого не зробите то ніхто і ніколи вас не буде поважати я ходжу в 4 клас і не збираюся іти 5 км до школи 8 років поспіль думаю після цього коментарія ви щось все таки усвідомите бо зараз мені здається що я кажу реальну правду якщо не можете нічого зробити то хочаб зменшіть ціну в тих маршрутах які скоро будуть школярів возити до школи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! : (
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні