--> Луцьких базарників хочуть «визволити із рабства» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцьких базарників хочуть «визволити із рабства»

2
-2
Луцьких базарників хочуть «визволити із рабства»
Луцькі підприємці, що працюють на Центральному (Старому) ринку звинувачують депутатську комісію у тому, що без їхнього відома планують перенести торгові площі.

Зробити проект реконструкції Центрального ринку максимально прозорим закликав виконавчий директор Асоціації малого та середнього бізнесу «Бізнес-Волинь» Ігор Дильов під час ток-шоу «Протилежний Погляд LIVE» у п'ятницю, 23 вересня, пише «Конкурент».

«Усе це якось підкилимно робиться. Я би хотів передати думку людей: давайте витягнемо це все на поверхню. Візьмемо коло осіб: архітекторів, незаангажованих людей, іноземного архітектора, щоб вони сказали, чи там можлива торгівля, скільки це буде вартувати, хто буде вкладати кошти, хто буде обслуговувати. Щоб цей процес був публічним для всіх: для підприємців, для влади, для людей. Я думаю, що це не так важко зробити», – зазначив Дильов.

Натомість депутат та голова тимчасової контрольної комісії Луцької міської ради з питань врегулювання діяльності ринків на території міста Андрій Козюра переконаний, що спершу треба розібратися з облспоживспілкою.

«Перші три засідання комісії були абсолютно публічні. Ходили всі підприємці, висловлювати всі свої претензії. Інша ситуація, що підприємці не є стороною договору оренди. Ви всі в рабстві! Після того, як ми вирішимо питання облспоживспілки, дотримання договорів оренди, виконання рішень, ми будемо виходити з інтересів міста, з інтересів підприємства», – запевнив депутат.

«Усіх підприємців запросимо. Згідно із законом місцевого самоврядування, контрольні комісії, як правило, проводяться закрито, зараз ми вивчаємо документи, як вивчимо – інші засідання будуть публічні. І будемо виходити з двох позицій: інтереси міста, інтереси підприємців, але точно не облспоживспілки», – пояснив «непублічність» роботи депутатської комісії Козюра.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кузюра хоче поставити місто раком користуючись хворобою мера
Відповісти
шановна лучанка, що за дурниці ви пишете
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні