Лучанин-садист, який знущався з котів, лежить у психлікарні

7
-4
Лучанин-садист, який знущався з котів, лежить у психлікарні
Хлопець, який знущався з котів у Луцьку, перебуває у психлікарні. Вірогідно таким чином він намагається уникнути правосуддя.

Про це «Волинь24» стало відомо з власних джерел.

Нагадаємо, днями лучан обурило жахливе відео, на якому хлопець з дівчиною знущаються з кошенят – одного саджають в пральну машину, духовку і морозильну камеру, пізніше обох викидають з вікна.

Виявилось, що «героями» відео є переселенка з Луганська Любов Таропіна та лучанин Юрій Гнатюк. Останній народився 1995 року, наразі має умовний термін за нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

20 вересня надвечір хлопця забрали на допит до міськвідділу поліції.

Там юнак поводився доволі агресивно – скандалив з активістом та навіть бив його.

Як стало відомо «Волинь24», відразу після допиту Юрія Гнатюка забрали до Волинської обласної психіатричної лікарні №1, що у Липинах. Госпіталізували хлопця на його прохання.

Зауважимо, що раніше юнак вже лежав у психіатричній лікарні. Тоді він звернувся до медиків відразу після скоєння злочину – побиття іншого хлопця. Вірогідно саме завдяки довідці про психічні відхилення йому вдалось уникнути реального терміну і отримати лише умовний.

Джерело «Волинь24» повідомило, що протягом трьох років після першого лікування Юрій Гнатюк не звертався за допомогою до психіатрів. Про погіршення стану він заговорив лише після оприлюднення відео з садистськими знущаннями над кошенятами.

Зважаючи на умовний термін, в разі доведення вини у жорстокому поводженні з тваринами його можуть запроторити за грати. Можливо саме через це Юрій Гнатюк запевняє, що має проблеми із психікою.

Наразі суд ще не призначив психіатричну експертизу.

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Волинь24» заборонене.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А,все ясно, воно просто там когось має, хто пише липові довідки. От сучари. Це все на їхній совісті. Так одного разу воно вбє людину, а той хто пише ці довідки буде горіти в пеклі.
Відповісти
Це не лучанин а просто гамнюх. Чому воно не в армії? Покажіть його батька і матір хто таке гамно на світ породило? В АТО його на перевиховання.
Відповісти
у яке до біса АТО його?? дати такому зброю, аби з нею в руках втекло до сєпарів чи ще чого доброго піідстрелило своїх?! хіба по мінному полю пустити пробігтися.
Відповісти
чорт галімий,побачю на вулиці буде він біний!
Відповісти
громада не повинна дозволити спустити все це на гальма! якщо обом гадам якимось чином дадуть уникнути покарання типу в "цілком законний спосіб" (за бабло зроблять психічно хворими, почнуть давити на жалість в стилі "етаждєті") - організуватися й спільними зусиллями довести моральних виродків до заслуженого покарання. а заодно виявити і покарати всіх, хто їх покриває. якщо закон не зреагує і дасть їм зам 'яти справу - у людей не буде інших варіантів окрім справедливого самосуду. місто належить людям, а НЕЛЮДІВ У КЛІТКУ!
Відповісти
Покарати потрібно у вигляді розстрілу!
Відповісти
Відділення? Номер палати?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні