--> Волиняни масово оформлюють субсидії | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волиняни масово оформлюють субсидії

1
0
Волиняни масово оформлюють субсидії
Органи соцзахисту прогнозують, що після підвищення тарифів і початку опалювального сезону, кількість домогосподарств, які отримують субсидії, збільшиться до 210 тисяч. А це – 55% всіх домогосподарств Волині.

По це стало відомо під час наради у голови ОДА, - повідомляє Інформаційне агентство Волинські новини.

Так, начальник департаменту соцполітики облдержадміністрації Оксана Гобод повідомила, що призначення житлових субсидій стає все актуальнішим з наближенням опалювального періоду. Адже левова частка комунальних платежів складатиме плата за опалення.

За станом на 15 вересня кількість сімей на Волині, які отримують субсидію, склала 155,7 тисячі. Торік в цей час субсидії отримували 84,9 тисячі домогосподарств.

Щотижня до управлінь соцзахисту звертається мінімум тисяча волинян з заявами на оформлення субсидії. У департаменті прогнозують, що з початком опалювального періоду звернень побільшає: в органах соцзахисту очікують, що до них звернуться і матимуть право на субсидію 210 тисяч домогосподарств. А це - більше 55% всіх домогосподарств області, яких нараховується всього 380 тисяч.

До слова, загалом держава упродовж півроку виділила на субсидії для волинян 67 мільйонів гривень. А в центрі зайнятості вважають, що низькі зарплати та великі субсидії не мотивують людей шукати роботу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все б добре, тільки Оксани Гобод там точно не було.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні