Активісти пропонують замість стели Героїв зробити у Луцьку барельєф

0
3
Активісти пропонують замість стели Героїв зробити у Луцьку барельєф
Активісти пропонують замість стенду зі світлинами волинських загиблих героїв зробити барельєф на всю стіну.

Депутат Луцькради Павло Данильчук на своїй сторінці у Фейсбуці запропонував втілити ідею Ігоря Алєксєєва щодо виготовлення барельєфу замість розширення фотостенду.

"У Луцьку є необхіднсть розширення меморіального фотостенду загиблим Героям Майдану та війни. Про це вже не раз писали в мережі та обговорювали на нараді в міського голови.

За дві годину буду проводити бюджетну депутатську комісію, на яку виноситься рішення виділити на це кошти в розмірі 200 тис. грн.
Я не спеціаліст, щоб стверджувати реальність цієї суми до проекту розширення.

Але цікава ідея ще раніше озвучена Ігорем Алексєєвим про створення відповідного барельєфу на стіні монастиря, біля якої вона знаходиться. Що скажете?" - йдеться у дописі обранця громади.

В свою чергу в коментарях під цим записом сам ідейник Алексєєв розповів про ініціативу так:

"Ідея була зробити бронзовий барельєф-панораму на ВСЮ стіну бібліотеки (як колись вісів банер). Але мерія сказала що це дуже дорого й вони запропонували варіант стенду, який зараз й стоїть....як компромісний. Чому компромісний? Тому що по планам муніципалітету там взагалі нічого не повинно було бути, хотіли просто зняти й завезти в музей банер та й по всьому.."

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні