--> «Розборки» на волинському кордоні: місцеві «бикували» до прикордонників | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Розборки» на волинському кордоні: місцеві «бикували» до прикордонників

0
6
«Розборки» на волинському кордоні: місцеві «бикували» до прикордонників
На Волині близько 20 людей здійснили спробу блокувати прикордонників, щоб звільнити контрабандистів, які несли в Білорусь товари.

За деякий час до цього прикордонні наряди відділу «Доманове» Луцького загону затримали у Ратнівському районі двох порушників, - повідомляє Державна прикордонна служба України.

Українці саме намагалися перенести пакунки через кордон до Білорусі на напрямку українського населеного пункту Сільця Млинівські.

Невдовзі до місця затримання правопорушників прибули 20 осіб на автівках. Вони блокували прикордонні наряди, нецензурно висловлювались та погрожували охоронцям кордону розправою.

Ігноруючи усні вимоги прикордонників, невідомі почали відтісняти затриманих від правоохоронців. Вони вели себе агресивно щодо складу прикордонних нарядів та розпочали фізичний опір.

У зв’язку з цим прикордонники змушені були здійснити попереджувальні постріли вгору, після чого група місцевих жителів сіла в автомобілі та втекла з місця події в напрямку населеного пункту.

За вказаним фактом поінформовано прокуратуру Волинської області, Головне управління Національної поліції та Управління Служби безпеки у Волинській області та інші взаємодіючі органи.

Наразі здійснюються заходи з встановлення та затримання правопорушників та їх пособників.

За фактом нападу на прикордонний наряд внесено відомості до єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину передбаченого ч.2 ст. 345 КК України «Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні