У Луцьку просять перенести пішохідний перехід та встановити світлофор

0
-1
У Луцьку просять перенести пішохідний перехід та встановити світлофор
У Луцьку просять перенести пішохідний перехід біля повороту, поблизу історичного факультету СНУ за зупинку та додатково встановити світлофор, або ж відеокамеру.

Прохання про це знаходимо на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

Такий документ зареєстрував у розділі "Охорона здоров'я" Олександр Пенкаля. На його переконання пішохідний перехід поблизу історичного корпусу СНУ є небезпечним, тому його потрібно перемістити.

"Перенести небезпечний пішохідний перехід біля повороту (історичного факультету СНУ) за зупинку та встановити додатково світлофор", - йдеться в петиції.

Таку потребу автор пояснює тим, що пішоходи переходять дорогу в невідведеному для цього місці. Окрім того, якщо пішохідний перехід не перенесуть, автор пропонує встановити поблизу нього камеру відеоспостереження для того, аби уникнути порушень правил дорожнього руху.

Петицію можна підписати упродовж 14 днів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні