На Волині судитимуть працівника поліції, який взяв хабар

0
1
На Волині судитимуть працівника поліції, який взяв хабар
За одержання неправомірної вигоди судитимуть працівника поліції.

Так хабар отримав інспектор з контролю за обігом зброї у сфері дозвільної системи сектору превенції Горохівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в області, - повідомляє прес-служба прокуратури у Волинській області.

Упродовж червня-вересня цього року посадовець чотирма "траншами" одержав від громадянина 2250 гривень за допомогу в оформленні необхідних документів, а також видачу дозволу на придбання мисливської зброї.

8 вересня чоловіка спімали "на гарячому" працівники прокуратури, Управління СБУ в області та управління внутрішньої безпеки у Волинській області департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України.

У ході досудового розслідування правоохоронець щиро розкаявся та активно сприяв розкриттю злочину.

Відтак, з ним було укладено угоду про визнання винуватості, якою узгоджено йому покарання у вигляді штрафу в 20 400 гривень з позбавленням права 3 роки займати посади у правоохоронних органах.

Наразі – слово за судом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні