На Волині судили мотоцикліста, який був п'яним та втікав від патрульних

0
1
На Волині судили мотоцикліста, який був п'яним та втікав від патрульних
У Ковелі судили мотоцикліста, який був п'яним та намагався втікти від поліції, при цьому у нього не було при собі посвідчення водія.

25-річний житель села Великий Порськ Ковельського району мотоциклом «Мустанг» «перелетів» через залізничний переїзд на вулиці Брестській, незважаючи на заборонений сигнал світлофора при увімкненій звуковій сигналізації та опущеному шлагбаумі, - повідомляє "Kowel.ua".

Мотоцикл був без державного реєстраційного номерного знаку, а сам мотоцикліст, який взагалі немає посвідчення водія, перебував у стані алкогольного сп’яніння.

П’яний водій не виконав вимоги працівника поліції про зупинку транспортного засобу, які останній виражав включенням проблискових маячків та звукової сигналізації, а також надавав команду про зупинку вголос через гучномовець.

Зрештою, поліцаї таки його затримали. Результати проведення алкотесту показали наявність в крові алкоголю.

Ковельський міськрайонний суд визнав молодика винним у вчиненні відразу трьох адміністративних правопорушень, оштрафував його на 10 200 гривень, а також стягнув на користь держави 275,60 гривень судового збору.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні