Голі цицьки, смітники і «сєпари»: деталі життя скандальної мучительки тварин

17
8
 Голі цицьки, смітники і «сєпари»: деталі життя скандальної мучительки тварин
Вчинок Любові Таропіної зараз на устах чи не в кожного лучанина. Нагадаємо, дівчина жорстоко познущалася над кошеням. Вона робила світлини з сепаратистами і одягала вишиванку. Вона, безумовно, суперечлива персона...

Ми вирішили дізнатися більше про те, хто така ця дівчина, чим вона живе і чим вона цікавиться. Виявилось, протиріч виникло ще більше.


Фото з соцмереж луганчанки свідчать як про прихильність до всіляких сепаратистських настроїв, провокацій, так і про любов до України.



Дівчина є членом націоналістичного об'єднання "Іскра", має дружні стосунки з дівчиною одного з її лідерів, часто "тусить" з нею.



Вчителі ж садистки розповіли, що дівчина добре вчиться і не прогулює пари, однак додали, що їй було б добре пройти обстеження на наявність психічних відхилень.

До слова, деякі фото дівчини дійсно не вписуються в рамки загальноприйнятих моральних людських норм. Живодерка любить позувати у смітниках, холодильниках і на дахах будинків у піжамі.



Дівчина також любить оголяти деякі інтимні частини свого тіла і не боїться писати про те, що віддалась своєму другові за м'яку іграшку.



Протиріччя на протиріччі складають дивне враження про життя і про розваги дівчини.

Судячи з фото у соцмережах, Любові подобається провокувати оточення.



З тих же соцмереж (зокрема "аску" - ресурсу анонімних запитань) дізнаємося про те, що були періоди в житті дівчини, коли вона була вегетеріанкою і веганкою.

Дівчина має багато фото з домашніми улюбленцями. У кадр потрапив і кіт-бідолаха, з якого саме й знущалася дівчина на відео. Собаки, морські свинки, коні і котики - усі вони є на світлинах дівчини.



У одному з постів у Вконтакті дівчина виклала патріотичні фото у вишиванці та з прапором України. З власних джерел дізнаємося, що Любов їздила на вшановування річниці битви під Берестечком, де брала участь в народних гуляннях і патріотичних заходах.



Відкрими залишається питання, як лідери руху "Іскра" прийняли у свої лави дівчину, в якої у вільному доступі були фото з "ополеченцями" так званої ДНР і ЛНР? Вони не знали? Не хотіли знати? Не перевірили?

Дивно й те, що ніхто з правоохоронних органів області раніше не зацікавився мешканкою з такою сумнівною репутацією...

Невідомо, чи фото дівчини це жарт і тролінг, чи серйозні думки. Однак суспільство навряд чи пробачить те, що вона робила з кошеням і те, як живе "на два фронти"...



Фото зі сторінок у соцмережах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну не дивно, якщо мама її на гачок надягала. Психіка нарушена, то факт
Відповісти
На мою думку, такі публікації викликають питання до журналістів: можливо, вам теж варто звернутися до психіатрів?
Відповісти
Ха, це точно! В Луцьку і на Волині вже ж немає проблем, мабуть? Нема корупції, розкрадання коштів, зловживань владою і т.д.? Можна і в труси залізти комусь, ага :)
Відповісти
На городі бузина, а в Києві дядько. Проблеми Волині не применшують її психічних відхилень і відкритої підтримки псевдореспублік.
Відповісти
Підтримую Марію!коли нема чого писати, то знаходять от такі "сенсації"
Відповісти
мала дурепа однозначно.але у кожного підлітка можна знайти купу компроментуючих фото.це лінчування в інтернеті
вже трошки за..хало
Відповісти
вона дибільна і хвора на всю голову сепаратистка разом із своїм другом, їх потрібно посадити, хоча заслуговоють покарання погірше....
Відповісти
ти йобнута
Відповісти
У будь-якому разі ця дівчина хвора на голову. Спершу я подумала, що в неї перехідний період, етап дорослішання. але ж ні... Таки хвора!
Відповісти
Тааак, заголовок відразу радує, як і "професійність" журналістів, шкода, що в нашій країні факти і аргументи стоять нижче ніж створення ажіотажних дешевеньких статей!!!
Хоча, чому тут дивуватись, якщо стадо клює то гріх не прикормлювати!
Відповісти
яка там любов до Украъни чи сепаратизму ? Звичайна гавняна пристосуванка, про таких кажуть "Там где хлеб там и родина". Два недорозвинутих виродка - вона і те чмо, що з нею мучили тварину
Відповісти
Умом нужно отличаться,УМОМ
Відповісти
Люди, ви, люди, чи хто? не можна звинуватувати людину, не знаючи її особисто, а лише за постами в неті! Ніхто ж не пише про її хороші справи! а їх не мало! "Харошими делами прославиться нельзя!" а от погане відразу вловили і перетворили на лавину бруду!! а ті, хто її обвинувачує, гнобить і погрожує, - погляньте на себе!! ви - святі??? ви ж оголили весь свій бруд душевний і кидаєте на неї... не варто! краще задумайтесь, на їїї місці могли бути ви, це ж у теперішньої молоді хвороба селфі, відео-жарти, лайкати фотки дурнуваті... молодь хоче привернути увагу до себе, не задумуючись про наслідки... Повірте, те що вона писала про себе - не все правда, просто казки.. для жарту. Зрозумійте і поспівчувайте Любі. Проявіть свої хороші душевні якості, якщо ви толерантна людина, а не садисти!
Відповісти
Посочувствовать этой мерзосте????Да ей ноги и руки оторвать нужно!!!!! вот тогда я, может, ей посочувствую! И дебилу этому чтоб воздалось по заслугам!
Відповісти
раз ви захищаєте садистку значить розділяєте її погляди......
Відповісти
ті хто захищається за садистку,зверніться в психлікарню....хворих потрібно ізолювати і лікувати ,а не шукати їм оправдання..з цього все починається,наступними жертвами таких можуть стати чиїсь діти...
Відповісти
Я коли відео з котиком подивилася - в мене серце закололо. Як таких с**к земля носить? Хочеться взяти одного і другого: попрати, в духовку посадити, а потім в морозильну камеру - і там і залишити...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні