Садистка-переселенка визнала свою провину

17
11
Садистка-переселенка визнала свою провину
Любов Таропіна публічно висловилась, що готова понести покарання за знущання над тваринами.

Дівчина, жорстоке відео якої сколихнуло інтернет-простір Луцька, пояснила свою поведінку. Вона розповіла, чому викладала фото з георгіївськими стрічками і "побратимами-ДНРівцями". Сказала, що готова понести покарання за жорстоке ставлення до тварин.

"Це все, що я можу пояснити сьогодні в такому стані, після купи неадекватних погроз :

Мої фото, на яких щось про "лнр" не говорять про те, що я підтримую псевдореспубліку, розраховано на те, що це гумор і тролинг.
Фото взяті з моїх соцмереж, зроблені в травні цього року!
Погоджуюсь із тим, що винна за статтею 299 і готова нести покарання по Закону України", - йдеться у дописі дівчини.

Дівчина сказала, що все життя живе в Україні, любить український Луганськ і підтримує проукраїнські настрої.

Нагадаємо, освітяни радять переселенці звернутись до психіатра.





Фото з соцмереж
Фото з соцмереж
Фото з соцмереж
Фото з соцмереж
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От сука ж вона ,так з тваринами не можна .
Відповісти
В якому стані? Перелякалася малесенька? Погрози неадекватні, а її поведінка і поводження з тваринами адекватні? Тролінг псевдо республік? Та шо ви, в її віці влна такий видатний троль шо куди там? Дурдом! Скільки гівна є серед українців((( і це підлітки, те саме перспективне покоління про яке так всі гордо говорять. Стидоття!!! Окрім цієї мальлітньої пані треба провести "бесіду-інструктаж" з її батьками. Бо дуже сумніваюся, що яблуко від яблуні далеко впало...
Відповісти
Ви.її не знаєте, судите заочно. Для мене вона була і буде Любашечка. Дурнуватий вчинок, але в житті кожного з нас є такі вчинки, погодьтесь, яне про кота, я взагалі про дурість. А Любашечка дійсно патріотка, не побоялася тут лишитись зовсім сама. Батько там був, помер-вона їздила. Приїхала і сказала, що там душно. А тепер поставте себе на її місце-сама у 17 у іншому місті, далеко та ще й без підтримки. У Луганську її однокласники з приходом лнр гнобили за мову і вишиванку, тепер тут всі накинулись-садистка, хай валить, пальці поламаьи. Коту всі співчувають, а поламана людська доля. Ще й в СБУ тягали, бо тим дядям зайнятись більше нічим. Сумно
Відповісти
Пересічне бидло не здатне дивитись далі свого власного носа. Такі реалії. За постановочне відео готові розтерзати людину, а от перед своїми рабовласниками ходять "по струнці". Гидко. Паршивий ми народець..
Відповісти
Звичайно коту всі співчувають, бо завдяки старанням цієї мерзоти, у тварини травма на все життя. А дівчина, максімум, получить по сраці від мами. Отакоє.
Відповісти
Дибілів з балкону викинути як кота.......
Відповісти
Це погрози неадекватні? ??!!! А її дії адекватні? !?!? Ця мала луганська сопля ще буде тут притворятися що ніби визнає свою вину! ?!? Та судити її треба за жорстоке поводження і найвищу санкцію в покарання! !!!!!!!!!!!
Відповісти
ЛЮДИ!!! ЇЇ можна покарати!!!!
ЇЇ МОЖНА НАКАЗАТИ І НАДОВГО!!!
УВАГА!

Необхідно подати в поліцію колективну заяву про жорстоке поводження з тваринами на Любов Таропіну та Юрія Гнатюка. Чим більше буде підписів, тим більше шансів на повноцінний розгляд справи та винесення справедливого рішення!
Тому просимо усіх небайдужих підійти сьогодні на 12:30 до Луцького відділу поліції ГУНП у Волинській області, що знаходиться по вул. Грибоєдова, 2.

Заява буде підготована, лише потрібно буде вказати ПІП та підпис.
Там Вас буде чекати волонтер, при вході у відділ. Це займе лише декілька хвилин вашого часу!
Відповісти
Небайдужій хочу порадити - направте свою енергію в інше русло. Хочеться чимось проявитись - боріться з тими, хто курить в громадських місцях чи викидає сміття де не слід - від них шкоди більше. Любаша й так уже покарана
Відповісти
викинуте сміття ,куріння і життя маленької істоти- де шкоди більше? ЯК це можна порівнювати??? ті хто не любить тварин жорстокі і до людей-це аксіома
Відповісти
Любаша, покарана? Поки її не засунуть в рефріжератор на -15 до Луганську, вона досить навіть і відмазалась.
Якщо, їй, дійсно "шкода", нехай спокутує провину роботою, а не галімими роліками.
Відповісти
Ще додам. Журналюгам ганьба за такі заголовки. Тепер буде стереотип, що усі садисти це переселенці, а усі переселенці - садисти. Серед місцевих же усі пухнасті і пукають парфумами
Відповісти
Які стереоетипи, з чого ? хлопець з Луцька не менш відзначився
Відповісти
А чи не є уся ця шумиха спрямованою акцією проти "Іскри"? Мо, дорогу перейшли комусь з "сильних мира сего"?
Відповісти
Погляд в нікуди, малоумна садюга. Тільки покарати, щоб зрозуміла раз і назавжди, що знущатися з тварин категорично заборонено!
Відповісти
Ти ж така як і таропіна. Слаба на голову, йди до психіатра. Сміття і котик, якого замучили ... А що тут спільного?
Відповісти
Поміряй температуру. Не за відео готові наказати, а дії, які це чмо вчинило. Воно знущалися над живим котиком і отримувало задоволення. Воно так же може зробити і з дитиною, бо вона беззахисна. Таке чмо треба жорстоко покарати, можна і її методом, це самий повчальний варіант для таких дебілів наркошів!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні