--> Освітяни радять переселенці, яка у Луцьку знущалась над котами, звернутись до психіатра | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Освітяни радять переселенці, яка у Луцьку знущалась над котами, звернутись до психіатра

16
-3
Освітяни радять переселенці, яка у Луцьку знущалась над котами, звернутись до психіатра
Соцмережі сколихнуло відео з дівчиною та юнаком, які із задоволенням знущаються над кошенятами. Одного вони саджали у духовку, пральну машину та лякали пилососом, обох – викидали з вікна.

Виявилось, що «героями» відео є лучани.

Обурені знущанням над тваринами луцькі активісти з’ясували, що дівчину-садистку звати Любов Таропіна, вона родом з Луганська, нині навчається у Волинському коледжі Національного університету харчових технологій, є членом патріотичного громадського руху «Іскра».
Активістів налякав вчинок молодих людей
Активістів налякав вчинок молодих людей

Активістка «Самооборони» Світлана Прохватило розповідає, що перше садистське відео випадково знайшла в соцмережі її донька ще минулого тижня. Коли ж вона побачила другий ролик, вирішила, що залишати це без уваги більше не можна.

У вівторок, 20 вересня, близько десяти членів «Самооборони Волині», учасників АТО та просто небайдужих громадян завітали до навчального закладу, аби поспілкуватись з викладачами дівчини.

Виявилось, що остання навчається тут лише два тижні і поки встигла зарекомендувати себе в якості сумлінної учениці.
Директору коледжу показують садистське відео
Директору коледжу показують садистське відео

Зокрема завідувач відділу економіки та підприємництва коледжу Інна Швайковська каже, що дівчина дуже самостійна для свого віку, добре вчиться і за два тижні жодного разу не порушувала дисципліну.

Водночас психологічний стан Любов Таропіної освітян лякає, тож вони вважають, що з дівчиною повинен попрацювати психолог.

Згідно з особовою справою, дівчина народилась 1998 року, нещодавно переїхала з Луганська, батько її помер, а мати – на заробітках в Росії, атестат вона отримала у Луцькому НВК №26, нині мешкає з старшим братом.

Директор навчального закладу Ігор Корчук пообіцяв, що освітяни ігнорувати такі вчинки учениці не будуть – в першу чергу її поставлять на внутрішній облік та працюватимуть з поліцією, попросять дівчину пройти психіатричну експертизу.
Очільник міської служби у справах дітей Федір Шульган
Очільник міської служби у справах дітей Федір Шульган

Очільник міської служби у справах дітей Федір Шульган також порадив активістам звернутись із заявою до поліції, мовляв лише розмови тут можуть не допомогти.

Клінічний психолог Волинської обласної психіатричної лікарні №1 Олена Звєрєва вважає, що у дівчини є комплекс неповноцінності та душевні вади, рівень інтелекту до яких не має ніякого відношення.

«Інтелект тут дійсно може бути збережений, але дефект душевний є – у неї несформоване почуття любові, співчуття. Насолода від страждання іншого та відсутність співчуття – це вада однозначно. Я підозрюю, що вона може не психологічно, а навіть психічно хвора, але заключення повинен дати психіатр після експертизи, яку я наполегливо рекомендую пройти», - наголосила психолог.


Фото з соцмереж
Фото з соцмереж

Фото з соцмереж
Фото з соцмереж
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яка різниця який в неї душевний стан, про кошеня хто думає зараз? Як на мене пофігу на її сумлінність і старання, таких сволот не повинна земля носити, тільки і шукають когось слабшого щоб образити і вдовольнити свої комплекси та садистьскі нахили, чули таке "Око за око"? вот і її треба силовими методами...а її " партнера" взагалі каструвати треба!!!
Відповісти
а чому за хлопця нічого не відомо?
Відповісти
ім’я молодика, який також фігурує на відео зі знущаннями над котом. Ним виявився Юрій Гнатюк 1994 року народження, який навчався у Луцьку в ЗОШ №11.
Відповісти
Дайте будь ласка адресу я обіцяю я їм зроблю шоу не гірше ніж вони робили коту!
Відповісти
підтримую! адресу дайте
Відповісти
вул. Федорова, 6/1. кв. 27
Відповісти
Бачив багато хто, писали ще цю адресу: вул. Наливайка 10, кв.6, це 40-ий квартал.
Відповісти
Люди та ви ще більш жорстокі. Чому на Сході не воюєте з солдатами ,що каструють, знаущаються, відрубують пальці??

Тільки й можете ,що говорити про помсту малій дівчяині,як і правда вчинила не правильно. але хтось подумав чому вона таке вчинила. Чи це можливо наслідок моральної травми??З дітьми потрібно працювати, а не погрожувати, пояснювати чому це не правильно!
Відповісти
Вона вже не дитина і має нести відповідальність за свої вчинки
Відповісти
Пояснювати чому це не правильно??? )
Відповісти
Такі самі с...кі і уйо...бки вбивали і знущались над нашими хлопцями! Побити та повиривати патли цій с...чці!!!!!!
Відповісти
Маленькая девочка - это конфетку не может развернуть. Если каждый с моральной травмой беззащитных будет в духовку, да в окно ...Кстати, вот это начало в отрубливании частей тела. Бл"""""....это, вообще, кому-то объяснять надо?????

Відповісти
то давайте після кожного вбитого кошеняти будемо казати і махати пальчіком "ню-ню-ню! не моня такого робити"!!! а коли дитина хоче засунути пальця до розетки, теж треба чекати доки струмом не довбане, і тільки потім пояснити?
Відповісти
До коледжу пішла, бо можно отримувати стипендію . Громада Луцька платить їй переселенські кошти щомісяця. Вже 1,5-2 тис. є. Через пару років піде десь працювати.....Потім здивуємся, що хтось з поварів когось отруїв. А їй за це плотницький медальку дасть (((. Дві.
Відповісти
Будьмо людьми. Яку голову відривати і кому.Тоді чим же ви будете відрізнятись від цих дітей. Залучити їх до громадських робіт у зоопарку, щоб прибирали за тваринами місяць.
Відповісти
за цими "дітьми"психіатри плачуть
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні