У Луцькому замку влаштують пивну гулянку

0
-12
У Луцькому замку влаштують пивну гулянку
У жовтні в Луцьку відбудеться фестиваль пива і м'яса.

У Луцьку вперше відбудеться «Фестиваль Пива та М’яса». Дійство проходитиме 1 та 2 жовтня у стінах Луцького замку, - інформує прес-служба фестивалю.

Пивне дійство збере до 20 учасників: міні-броварні та пивзаводи, пивні ресторани та паби, виробники м’ясних виробів та місцеві ресторатори.

На фестивалі гостей частуватимуть кількома десятками сортів живого пінного напою з різними національними відтінками: альпійське, австрійське, ірландське, німецьке, чеське і, звісно, унікальне місцеве пиво.

Мета фестивалю – не тільки представити найкращих броварів та виробників м’ясної продукції, а й стати прикладом цікавої сучасної події та урізноманітнити дозвілля в Луцьку.

До слова, принципова позицією організаторів – виключення з продажу іншого, «важкого» алкоголю. Тож захід матиме передусім дегустаційне спрямування.

Окрім гастрономічної складової, відвідувачів чекає цікава розважальна програма, наповнена інтерактивом, конкурсами та якісною музикою

Зауважимо, що фестивалі схожої тематики періодично відбуваються у багатьох містах Західної та Центральної України, а також Європи.

Вхід на фестиваль коштуватиме 20 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні