Луцьку загрожує зрив опалювального сезону

0
-3
Луцьку загрожує зрив опалювального сезону
Депутати міської ради вкотре розглянули звернення «Волиньгазу», в якому йшлося про борги «Луцьктепла».

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження у понеділок, 12 вересня., - повідомляє Волинський інформаційний портал.

Директор ДКП «Луцьктепло» Валентина Малютіна розповіла, що під час останніх перемовин «Волиньгаз» наголосив, що до 1 жовтня організація-боржник має обов’язково сплатити 3 мільйони гривень.

Проте таких грошей у «Луцьктепла» немає.

Тож у зв’язку із перевиконанням бюджету «Луцьктепло» просить допомоги, адже якщо зазначену суму не перерахують на рахунки ПАТ «Волиньгазу», то опалювальний сезон у місті не почнеться вчасно.

У підсумку депутати рекомендували ДКП «Луцьктепло» протягом 10 днів підписати договір про реструктуризацію боргу з ПАТ «Волиньгаз», а також провести роботу щодо вчасного розрахунку бюджетних організацій, які фінансуються з обласного бюджету.

Члени комісії також запропонували написати звернення до міського голови Луцька та начальника департаменту фінансів, у якому просити віднайти 3 мільйони гривень, щоб не допустити зриву початку опалювального сезону.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні