До Дня українського кіно лучани ліпили пластилінових героїв

0
7
До Дня українського кіно лучани ліпили пластилінових героїв
У Луцьку в День українського кіно ліпили анімаційних героїв та дивилися українські короткометражки, розповідає «Волинське Агентство Розслідувань».

Майстер-клас із виготовлення анімаційного персонажу з пластиліну влаштувала громадська організація «Імаго» в арт-галереї «Луцьк». Захід відвідали учні художніх студії «Вулик» та вихованці дитячої модельної школи «Baby Fashion», а також дорослі. Загалом близько 40 людей ліпили з пластиліну героїв картин луцької художниці Ксенії Маркевич. Заняття проводили художники «Імаго» Мар’я Гвоздьєва-Тивонюк, Людмила Тивонюк та Олександр Назарчук.

Ввечері у магазині музичних інструментів «Артист», що поблизу галереї, розпочався кіноперегляд короткометражок, знятих українськими режисерами. Глядачі переглянули десять фільмів, як відомих українських митців, так і роботи режисерів-початківців.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні