«Бумбокс» зіграв у Луцьку нову пісню

0
-13
«Бумбокс» зіграв у Луцьку нову пісню
Лучанам презентували нову пісню гурту «Бумбокс» під назвою «Сталеві квіти».

Її, зі слів соліста гурту, збирались вперше виконати на фестивалі «ГогольFEST», проте вирішили спершу поділитись нею з луцькою публікою, адже концерт видався дійсно хорошим, - повідомляє Інформаційне агентство Волинські новини.

Виступ гурту відбувся в оновленому клубі OPERA 9 вересня. Послухати «Бумбокс» вживу зібрався цілий клуб, навіть враховуючи відносно немалу вартість квитків – від 300 до 500 гривень.

Традиційно, у виконанні «Бумбоксу» звучали пісні з репертуару як українською, так і російською мовами. Перед виконанням однієї з пісень фронтмен гурту Андрій Хливнюк іронічно пожартував, що «зараз прозвучить пісня мовою «нацменшин», яких в нас так «дискримінують».

Під час виступу у Луцьку Андрій висловив слова підтримки добровольцям та військовим, які боронять Україну на сході. А пісню «Наодинці» присвятив українцям, які ще не повернулись з полону.

«Вони мають повернутись живі», – зазначив Андрій Хливнюк.

До виступу увійшли як давно знайомі хіти, на кшталт «Вахтери» чи «Наодинці», так і нові композиції.

Зокрема, лучанам пощастило першими почути нову роботу гурту «Бумбокс» під назвою «Сталеві квіти». Її, зі слів соліста гурту, збирались вперше виконати на «ГогольFEST», який розпочнеться 16 вересня, проте вирішили спершу поділитись творчим доробком з луцькою публікою.

«Присвячується всім тим, хто розуміє, про що вона. Слухайте текст, якщо це можливо, звісно, в клубі», – зазначив фронтмен «Бумбоксу».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні