--> Хатія Деканоідзе хоче «роздержавити» районну газету на Волині без конфліктів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Хатія Деканоідзе хоче «роздержавити» районну газету на Волині без конфліктів

0
2
Хатія Деканоідзе хоче «роздержавити» районну газету на Волині без конфліктів
Роздержавлювати районку на Волині допоможе Хатія Деканоідзе.
Глава Нацполіції доручила врегулювати конфлікт між районною газетою та райрадою.


Про це 9 вересня повідомили у Національній медіа-профспілці України.

«Голова національної поліції – Хатія Деканоідзе дала доручення Волинській обласній поліції зібрати дві конфліктуючі сторони і докласти зусиль задля врегулуювання конфлікту», – зазначив директор департаменту комунікації Національної поліції – Ярослав Тракало.

Якщо така зустріч не відбудеться, або протиправні дії продовжуватимуться, то пані Деканоідзе просила невідкладно про це повідомляти.

Нагадаємо, 2 вересня, в Луцьку відбулася прес-конференція за участі керівника Національної медіа-профспілки України Ігоря Чайки та медіа-юриста Олександра Тарасова, а також заступника голови Ківерцівської районної ради Тамари Чигрин і представників колективу газети.

Тоді журналісти заявили: якщо компромісу із владою не досягнуть, страйкуватимуть. Газетярі проти звільнення редакторки Марії Хітько. І наполягають: коли газета оголосила про роздержавлення, орган влади, який є її співзасновником (у цьому випадку - районна рада), не може звільняти чи призначати редактора або вносити зміни до статуту.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні