ТОП-5 цитат із сесії Волиньради

2
4
ТОП-5 цитат із сесії Волиньради
Позачергова сесія Волинської облради, що відбулася 8 вересня, була багатою на емоції. Вирували бурштинові пристрасті, дискутвали з приводу децентралізації та укрупнення громад, бурхливо обговорювали звернення з приводу рішення Польського сейму... Пропонуємо ТОП-5 цитат із сесійної зали.

Валентина КАСАРДА ("Батьківщина"): "Упродовж року ця волинська здравниця не працює через заборгованість, що становить більше двох мільйонів гривень. Щоб врятувати заклад від банкрутства, пропоную виділити кошти з обласного бюджету. Таким чином можна дати друге життя санаторію "Турія", де чудові умови для цілорічного оздоровлення та відпочинку".

Михайло БЕГАЛЬ ("Солідарність"): "Путін нам тільки подякує за це рішення (звернення щодо рішення Польського сейму про визнанння подій 1943-1944 рр на Волині геноцидом, - авт.). Воно мені нагадує рішення про заборону російської мови. Ми робимо тільки гірше".


Ігор ПАЛИЦЯ, голова Волинської облради: "Що хтось в цій залі не знає, що Нацгвардія, яка там стоїть, дає дозволи копати чи не копати?.."





Юрій РОЙКО (фракція "Радикальної партії Олега Ляшка"): "У складі робочої групи з п'яти депутатів побував у Маневицькому району на "бурштинових" площах. Склалося враження, що це меморіал безгосподарності, який охороняється за гроші платників податків".




Святослав КРАВЧУК (фракція "НАШ КРАЙ"): Прийде той час, коли ми звільнимо цю залу. Але що ми залишимо на цій землі? Тому проблема бурштину - то проблема нашого майбутнього. Можливо, припинити війну нелегкою. Та що заважає припинити цей безлад з природою, який розбещує волинських людей".


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Усі дуже зраділи гостю з Женеви почесному Голові ОР Волині в екзилі.
Відповісти
13 вересня 2016р. була спроба РЕЙДЕРСЬКОГО ЗАХВАТУ САНАТОРІЮ "ТУРІЯ". Приїхавши двома машинами працівники санаторію "Лісова пісня" почали вимагати документи на майно санаторію "Турія" в грубій формі. А зі своєї сторони не надавши жодних розпоряджень обласної ради. Пізніше почали спиратися на розпорядження обласної ради від 15 липня 2016р. Але виникає питання, чи дійсно дане розпорядження має законну силу, чи взагалі Голова обласної ради його підписував, адже дане розпорядження не пройшло через сесію обласної ради. Чи законне одноосібне рішення про передачу майна санаторію "Турія" на баланс санаторію "Лісова пісня"? Який на сьогоднішній день в боргах "як в шовках". Коли всі документи були не надані, працівники санаторію "Лісова пісня" були дуже розлючені та визивали підмогу з обласної ради. Приїхали з боку санаторію "Лісова пісня" позаштатні працівники "кришувальники" Горошко А.З., Рущинський Б.І., які "кришують" за грошову винагороду з боку директора санаторію "Лісова пісня" Карпука. Всі керівники санаторію "Лісова пісня" залишили свої робочі місця і цілий день намагалися захопити санаторій "Турія". Чим так приваблює їх санаторій "Турія", коли в себе не можуть навести лад в роботі?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні