--> На Волині шершні закусали чоловіка до смерті | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині шершні закусали чоловіка до смерті

0
-2
На Волині шершні закусали чоловіка до смерті
Страшна подія сталася у Млиновому, що на Ратнівщині: чоловіка до смерті закусали шершні.

У селі розповідають, що Олександр Омелянчук 1958 року народження того дня копав картоплю. Приїхав додому і вирішив позбутися шершнів, які поселилися в його будинку у фундаменті, у продусі, і вже добре обридли господарям.

В Омелянчуків гостювали діти, внуки. Одна дочка вже постраждала від укусу комахи, та їй обійшлося незначним погіршенням стану здоров’я.
Аби не сталося гіршого, господар вирішив позбутися небезпечних комах. Він обробив те місце, де жили шершні, отрутою. А вони як вилетіли!

Чоловік закричав від укусів, встиг ще розказати рідним, що сталося. А далі йому стало погано - метнувся в один бік, інший, і через мить впав, захропів...

І вже ніякі реанімаційні заходи, які надавали близькі та місцева фельдшер, а потім і медики «швидкої», чоловіка не воскресили. На його тілі виявили місця укусів чотирьох шершнів.

Валентина БОРЗОВЕЦЬ (Ратнівський район)

Використання матеріалу заборонене без дозволу "Волинь24"
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні