Волинські підприємці влаштували унікальні «велопрокатушки» вздовж кордону

0
10
Волинські підприємці влаштували унікальні «велопрокатушки» вздовж кордону
Нововолинські підприємці здійснили велопробіг вздовж кордону з Польщею, проїхавши відстань від Нововолинська до Любомля трасою, якою до них ніхто не мандрував.

У неділю, 4-го вересня, четверо чоловіків на велосипедах подолали маршрут Нововолинськ – Бужанка – Дарницьке – Пархоменкове – Коритниця – Кладнів – Висоцьк – Бережці – Старовойтове – Коцюри – Любомль, - повідомляє Кордон.

Об’їхали цю територію Волині за 14 годин. Стартували о 7.00 з Нововолинська і фінішували в Любомлі о 21.30.

У велопробізі взяли участь директор Нововолинського механічно-ливарного заводу Олександр Євстіфейкін, директор “Бош Авто Сервіс “Формула” Богдан Бадзюнь, керівник інтернет-магазину товарів для художників “Роса” Андрій Рудь, очільник фірм “Томіс” та “Гамма” у Нововолинську Олександр Троць.

Таким чином нововолинські керівники пропагували здоровий спосіб життя.

Між іншим, дорогою навіть грибів назбирали.

"Дякуємо Богу, що на шляху потрапляли тільки на доброзичливих людей, які допомагали нам. Плануємо подібні велопробіги до Польщі та вздовж кордону від “Ягодина” аж до Білорусі", – розповів Богдан Бадзюнь.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні