--> Волинськими дільничими і слідчими хочуть стати близько 400 осіб | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинськими дільничими і слідчими хочуть стати близько 400 осіб

0
-2
Волинськими дільничими і слідчими хочуть стати близько 400 осіб
У середньому 8-9 волинян претендують на кожне вакантне місце слідчих та дільничних офіцерів в поліції.

Про це йшлося під час засідання кадрової поліцейської комісії 6 вересня, - повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

Члени комісії розглянули питання про затвердження списків кандидатів на вакантні посади слідчого та дільничного офіцерів в поліції Волинської області.

На вакантні посади слідчого надали 152 анкети, на посади дільничних офіцерів відібрали 236 анкет. Загалом планують відібрати 44 дільничних та 16 слідчих. Таким чином, на одне вакантне місце претендують в середньому 8-9 осіб.

Тестування кандидатів відбудеться 7-9 вересня. Частину претендентів відсіють під час тестувань, а до конкурсної комісії допустять тих, хто відповідає вимогам та здасть усі відповідні заліки.

Окрім цього, обрали представників поліцейської комісії, які будуть присутні під час проведення тестувань. Так, комісію на різних етапах тестування та заліків представлятимуть Олександр Вовченко та Сергій Рижков.
Теги: поліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні