У Луцьку муніципали розігнали «блошиний ринок»

7
-8
У Луцьку муніципали розігнали «блошиний ринок»
У Луцьку муніципальна поліція на звернення мешканців вулиці Кравчука розігнала місцевий "блошиний ринок".

Така подія трапилась у суботу, 3-го вересня, - повідомляє муніципальна поліція Луцьої міської ради на сторінці у "Фейсбуці".

"За час існування він рознісся уже на всю пішеходну частину вулиці Кравчука. Бруд, що залишається після таких продавців створює незручності для мешканців прилеглих будинків", - йдеться в дописі.

На допомогу муніципалам прийшли й патрульні поліцейські.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це була крупна операція яку готували пів року.
Відповісти
брехню писати, не мішки совати. Ніколи не бачив бруду на тому "ринку", якщо можна його так назвати. У суботу та в неділю там стояло з десяток людей, хто з книжками, хто зі значками, а хто й з різними речами, які вже дома не потрібні, а викинути жаль. Може комусь пригодиться, то й виносили туди на продаж з прилеглих домів, та навідь з того, поруч з яким стояли ті продавці. Нікому не заважали. Але, як казали дехто, не хотіли платити бариш муніціпалам, ото їх й розігнали. Неодноразово бачили, як ті хотіли здерти гроші з них, але що з бідового лучанина візьмеш? То й вирішили на них піар зробити, й голосно так всім розказати, яку вони ( бандити-муніципали) роботу зробили - розігнали "порушників". А насправді, ці " Романюкові генерали " нічого в Луцьку не роблять, окрім того, що гонять чесних та бідних людей. Не влада, а позор !!!
Відповісти
Я живу у будинку, де організували "нелегальну" торгівлю. Не раз спостерігала, як після того, як мешканці викидали сміття, торгівці діставали його з баків та торгували ним. Після себе залишали бруд. Це не один-два "дідусі" як Ви пишете, а ціла делегація! Запросіть їх під свій будинок -хай торгують, якщо Вам їх так шкода!
Відповісти
краще б навели порядок по вулицях міста. Мітли в руки "славним муніципалам" та й замітати вулиці. Є робота й на зупинках, де попри закон багато хто курить, та ще й обурюється, коли зауваження робиш. Стоянки поробили б для авто, бо пройти по пішоходних доріжках неможливо, скрізь машин повно, а гаражі позносили. А то тільки вміють , як Дон Кіхот з "вітряками боротись". Соромно за таку владу ! Хай би той дід чи бабуля продала б ту книжку, то хліба купила б, щоб з голоду не здохнути. Вже "до ручки" докерувалась нинішна влада. Коли вже прийдуть толкові правителі у Луцьку?
Відповісти
Подайте петицію до міської ради, де запропонуйте поблизу Вашого дому організувати "ринок" для дідусів та бабусь!!!
Відповісти
Дивлюсь на фото, та не бачу ринку, який розтягнувся на всю вулицю Кравчука, та й сміття не побачив. Що автор цого бруду хотів цим сказати? Хтось з муніципалів "личку" заробив ? Вислужився? Сором та ганьба ! Розігнати трьох дідів- пенсіонерів, то , мабуть, була дуже велика спецьоперація !!!! Може б вони ( поліцаї) згодилися б в АТО? Хоча навряд. там таких не беруть, бо в штани понакладають с першого ж бою.
Відповісти
Прийшли б в неділю та йподивилися б, якого масштабу ринок розгорнувся! Джерело бруду та інфекцій! До себе запросіть під будинок - нехай торгують!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні