--> Луцький гурт «ФлайzZzа» записав новий кавер | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцький гурт «ФлайzZzа» записав новий кавер

0
3
Луцький гурт «ФлайzZzа» записав новий кавер
Волинський гурт "ФлайzZzа" записав кавер на пісню гурту "Speedway" "Човгаю".

"Чудова пісня запоріжської ватаги «Speedway» свого часу в 90-х добряче сколихнула Україну – симбіоз хіп-хопу з етно-музикою тоді ще, здається, взагалі ніхто не робив. Шкода, що сам гурт проіснував не так довго", - йдеться на офіціній сторінці гурту у "Вконтакте".

"Проте приємно, що зовсім скоро після розпаду на базі "Спідвею" утворився новий проект під назвою «Хорта». Пісня «Човгаю» набула нового подиху в середині двотисячних, з’явившись у альбомі "Хорти" «Пісні острова волі».

Надзвичайно приємно було чути українську мову в гурту з Запоріжжя. Все це завдячуючи здебільшого автору більшості текстів обох гуртів – Андрію Лободі. Якого, на жаль, не стало у 2015 році, - йдеться в дописі.

Кавер був створений на прохання друзів Андрія Лободи та з ініціативи самих музикантів.

Також гурт зазначає, що саме для того, аби записати цю пісню вони зачекали з випуском альбому «МК-60». Отож, таким чином композиція зуміла потрапити до збірки каверів на легендарні українські хіти.

"Не дивлячись на складний текст десь 20-річної давності, пісня вийшла позитивною завдяки сопілці, що люб’язно награв до треку Максим Халамейда і етнічним наспівам Джамалки", - йдеться в дописі.


Теги: кавер
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні